SINCE 2014

Magazinul online www.dragosprioteasa.ro reprezintă cea mai bună soluție pentru a vă face cumpărăturile fără deranj, în liniște și fără pierdere de timp iar produsele vă vor fi livrate la domiciliul specificat de dumneavoastră.

Pentru a comanda, se procedează astfel :

  • Alegeți produsul
  • Adăugați produsul in coșul de cumpărături folosind butonul ”Adaugă in coș”.
  • După ce faceți acest lucru, coșul dumneavoastră de cumpărături va arăta produsul ales iar ca să inaintați procedura apăsați butonul ”Finalizează comanda”.
  • Completați informațiile necesare de livrare si facturare dacă sunteți client nou sau vă autentificați, introducând adresa de e-mail și parola, pentru a intra in contul dvs.
  • Verificați comanda.
  • Trimiteți comanda.

Vizualizarea și alegerea produsului:

Pentru a alege produsul de care aveți nevoie deschideți, în pagina principală, una dintre categoriile din bara de chenar de sub logo. 
În momentul în care ați găsit produsul care vă place, dați click pe imagine pentru a afla mai multe detalii despre produsul respectiv. Din câmpurile marcate din dreptul pozei principale vă alegeți mărimea, culoarea și cantitatea.

Dacă doriți să comandați produsul respectiv dați click pe ”Adaugă în cos”; coșul de cumpărături va arăta produsul pe care l-ați ales, iar dacă doriți să mai adăugați un alt produs, apăsați "Continuă cumparăturile” sau înaintați procedura de finalizare a comenzii prin butonul ”Finalizează comanda”. Se va deschide pagina unde urmează să vă completați datele de livrare/facturare și informații privind plata. Pentru finalizarea cu success, apăsați butonul "Plaseaza comanda”.