SINCE 2014

Informații despre livrare:

Termenul de livrare este cuprins între 1-3 zile lucrătoare în funcție de stocul disponibil la acel moment al materialului, pornind de la data preluării comenzii dumneavoastră. Acest termen dacă este cazul, poate fi modificat din considerări proprii si veti fi de indata informat. Produsele se livrează la sediul/domiciliul clientului, oriunde în România, prin intermediul firmei de curierat UrgentCargus. In aria de acoperire a firmei de curierat Urgent Cargus, costul este gratuit, insa dacă localitatea dvs de destinație nu se află în rețeaua de distribuție a firmei de curierat, la costul transportului se adaugă 0,8 lei + TVA pentru fiecare km suplimentar, calculat de la cea mai apropiată localitate aflată în rețea. Firma de curierat prelucrează datele cu caracter personal ale clientului exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achiziționate de aceștia de pe website-ul companiei Dragoș Prioteasa. Atunci când coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat de la sediul nostru, veți fi contactat printr-o notificare de către unul dintre operatorii noștri.

Informații despre returnare :

Echipa Dragoș Prioteasa își dedică toate eforturile ca să fiți pe deplin mulțumit, dar dacă din anumite motive nu sunteți în totalitate satisfăcut de produsul comandat, conform ordonanței de guvern nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță, aprobată cu modificări prin Legea 51/2003, capitolul 2, articolul 7 și reactualizată în iunie 2014, consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului, fără penalități. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (taxa de expediere).

ATENTIE ! Nu expediați coletul cu plata ramburs, va fi refuzat fara o altă notificare.

Solicitarea returului se face doar in scris pe adresa de e-mail contact@dragosprioteasa.ro. Produsul returnat trebuie să fie obligatoriu în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original, fără niciun semn de uzură sau murdărie, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit, iar contravaloarea produsului se va face în cel mult 15 zile de la retur.

Pe site sunt trecute in detaliu dimensiunile mărimilor produselor Dragoș Prioteasa - dacă produsul nu vi se potrivește, înseamnă că nu au fost consultate cu atenție tabelul de mărimi aflat la http://dragosprioteasa.ro/tabel-marimi , iar în acest caz plata returului este suportată de către dumneavoastră. Datorită fluxurilor mari de comenzi este posibil să apăra erori și din partea noastră cum ar fi: alt model sau altă mărime față de cea comandată și defecte de fabricație. În acest caz, plata returului și reexpedierea produsului corect vor fi suportate de către noi. 

Dacă produsul este returnat intr-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă (sau de a deduce o cotă procentuală din contravaloarea produsului), ca urmare a evaluării noastre unilateriale, pentru readucerea acestuia in stadiul inițial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau la opțiunea clientului îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. 

Pentru schimbarea marimii - aveți dreptul să solicitați schimbarea mărimii în termen de 14 zile calendaristice, din momentul primirii coletului. 

În cazul în care comanzi o cămaşă pe comandă( oricare alt model care nu este afişat pe site-ul www.dragosprioteasa.ro) sau căreia i se adaugă modificări de dimensiuni, alt material, ori personalizare ,aceasta nu poate fi ulterior returnată, conform OUG 34/2014 art 16 lit c).