SINCE 2014

DespreNoi

                                                                                   Te salut,

Numele meu este Dragoş Prioteasa şi sunt unul dintre puţinii specialişti din ţară pe segmentul de cămăşi atât de bărbaţi cât şi de damă. Prefer să fac un singur lucru şi bine, de aceea am posibilitatea de a lucra şi pe comandă (modele de cămăşi la cerere) sau pe măsurile doritorului.

Ştiu ce înseamnă să nu-ţi găseşti o cămaşă potrivită pentru tine, mai exact, la vârsta de 20 de ani cu aproximaţie am început să simt cu adevărat pe pielea mea ce înseamnă acest lucru. De la brandurile de renume îmi erau extraordinar de largi la mâneci şi la abdomen, iar de la celelalte importuri, scurte la mâini şi îmi iritau pielea, aveam probleme cu materialele. De atunci, am vrut să rezolv această problemă şi niciun bărbat să numai treacă prin situaţia mea.

Am început studiile, am început să caut informaţia, să stau pe lângă croitori, să învăţ materialele şi cum se lucrează pe măsură. Toate acestea combinate cu înclinaţia către frumos şi facerea lucrurilor diferit, au contribuit la persoana care sunt acum.

În 2014 am conceput brandul Dragos Prioteasa şi tot atunci am lansat magazinul online dragosprioteasa.ro, unde astăzi, în mod special bărbaţii găsesc modele originale de cămăşi, lucrate cu până la 6 împunsături/cm, nasturi cusuţi manual pentru rezistenţă, din materiale 100% bumbac, cu următoarele avantaje:
- nu sunt transparente.
- își păstrează forma după spălare.
- lasă corpul să respire, scăzand astfel gradul de a transpira.

Dacă nu te încadrezi în mărimile standard şi doreşti unul dintre modelele de cămăşi de pe site ori pe comandă, pe măsurile tale - este realizabil fără probleme şi poţi locui oriunde în România deoarece am creat un sistem în care eu împreună cu echipa mea putem lucra cămaşa pe măsurile tale de la distanţă.
Mai exact îţi trimit explicaţiile "cum se iau măsurile” în format document pe adresa de email sau putem
comunica telefonic.

Îţi mulţumesc că eşti aici!

Dragoş Prioteasa